Elkészítés: A darált csirkét ízesítjük borssal, ételízesítővel, összekeverjük kis olívaolajjal, és olajos tepsiben szétterítjük kb. 2 cm vastagon. Sütőben kb. 30 percig sütjük. Amíg sül a hús, burgonyapürét készítünt, nem túl lágyat. Belekarikázzuk a póréhagymát, beleaprítjuk a fokhagymát, teszünk bele reszelt sajtot is. Ha kész a hús, a burgonya pürét a tetejére kenjük, hullámosan elsimítjuk, megszórjuk reszelt sajttal. Visszatesszük a sütőbe, aranybarnára sütjük. Kivétel után 15 perccel kockára szeleteljük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre