Az olajat felforrósítjuk, és megpároljuk rajta az 1 fej finomra vágott vörös- és a zúzott fokhagymát, a lereszelt gyömbért és a curryport. Hozzáadjuk a megtisztított, falatnyi darabokra vágott húst, és kevergetve fehéredésig pirítjuk.
Hozzáadjuk a darabolt paradicsomot, majd felöntjük az alaplével. 60 percig főzzük, vagy addig, amíg a hús meg nem puhul. 25 dkg joghurttal gazdagítjuk. Sózzuk és borsozzuk, majd további 2 percig főzzük.
Összeforgatjuk a felaprított paradicsomot, uborkát és a fél fej hagymát. A zsemlékről egy kis kalapot levágunk, a belsejüket egy kiskanállal kiszedjük. A fűszeres raguval megtöltjük. Forrón, a zöldségekkel és sajttal megszórva kínáljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre