Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Töltött zsemlék fűszeres raguval

90 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Allergének
  • Glutén
  • Tej

Elkészítés

1.

Az olajat felforrósítjuk, és megpároljuk rajta az 1 fej finomra vágott vörös- és a zúzott fokhagymát, a lereszelt gyömbért és a curryport. Hozzáadjuk a megtisztított, falatnyi darabokra vágott húst, és kevergetve fehéredésig pirítjuk.

2.

Hozzáadjuk a darabolt paradicsomot, majd felöntjük az alaplével. 60 percig főzzük, vagy addig, amíg a hús meg nem puhul. 25 dkg joghurttal gazdagítjuk. Sózzuk és borsozzuk, majd további 2 percig főzzük.

3.

Összeforgatjuk a felaprított paradicsomot, uborkát és a fél fej hagymát. A zsemlékről egy kis kalapot levágunk, a belsejüket egy kiskanállal kiszedjük. A fűszeres raguval megtöltjük. Forrón, a zöldségekkel és sajttal megszórva kínáljuk. 

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss