Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Töltött vekni

MME MME
3.5/5
30 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A veknit hosszában kettévagjuk, a belét kanállal kikaparjuk. A hozzávalókat felkockázzuk, a kenyérbelet szétnyomkodjuk egy villával, majd a tejföllel elkeverjük. Ezután jöhetnek a felvágottak, a vaj és a majonéz. Megtöltjük a veknit, megnyomkodjuk, hogy ne maradjon benne hézag. Fóliába csavarjuk, és hidegre tesszük kb. 4 órára, majd felszeleteljük. Használhatunk a töltelékbe vaj helyett vajkrémet, sajt helyett olvasztott sajtot, tehetünk bele fõtt tojást fébevágva vagy felaprózva. Szabad a fantázia!

Megjegyzés

Nagyszerű kirándulásra vagy előételnek is. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss