A sárgarépát tisztítsuk és mossuk meg, majd vágjuk kis kockákra. A brokkolit engedjük fel, a paprikát és a hagymát karikázzuk fel. Az olajat egy serpenyőben melegítsük meg, és pirítsuk meg benne a sárgarépát. Amikor már majdnem puha, tegyük hozzá a brokkolit, a paprikát, az újhagymát és a kukoricát is, majd egy kicsit pároljuk össze.
Hűtsük le a zöldségkeveréket, öntsük egy tálba, sózzuk meg, majd ízesítsük a szójaszósszal. Csöpögtessük le a szardíniát, daraboljuk fel, és ezt is keverjük a zöldségekhez.
A leveles tésztát belisztezett munkalapon nyújtsuk ki kb. 1 mm vastagságúra, vágjuk fel 8 x 8 cm-es négyzetekre. A szélüket kenjük meg a felvert tojással, majd egyenletesen osszuk el rajtuk a tölteléket. Az egymással ellentétes irányban lévő sarkukat középen hajtsuk egymásra, és alaposan nyomkodjuk össze a széleket.
A kész töltött táskákat kenjük meg a maradék tojással, szórjuk meg a sajttal, és 180 fokon süssük aranybarnára.