Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Töltött tarjatekercs

MME MME
4.3/5
60 perc
bonyolult
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Előkészítés: A tarjaszeleteket megmossuk, szárazra töröljük, majd vékonyra kiklopfoljuk. A póréhagymát megtisztítjuk, megmossuk, hosszában kettévágjuk, és a hússzeletek szélességének megfelelő hosszúra vágjuk. A márványsajtot 4 részre osztjuk.

Elkészítés: A hússzeleteket kiterítjük, elosztjuk rajta a póréhagymaszeleteket, az egyik oldalára halmozzuk a sajtot, és onnan kezdve feltekerjük, hústűvel összetűzzük. Sóval, borssal bedörzsöljük. Serpenyőben felforrósítjuk az olajat, beletesszük a hústekercseket, és minden oldalukat szép pirosra sütjük, kb. 15 perc alatt. Amikor megpirult meglocsoljuk a borral, és lefedve lassú tűzön kb. 15 percig pároljuk, majd levesszük a fedőt és elpárologtatjuk a levét. Rizzsel, zöldségekkel kínáljuk.

Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra múlva
1 adag: 756 kcal

Megjegyzés

Fotó: Kerekes

Ez a recept a Kiskegyed Konyhájában jelent meg. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss