Elkészítés: Kenyértésztát készítünk a felfuttatott élesztővel a hozzávalókból, jól kidolgozzuk, pihentetjük 1 órát letakarva.
Kétfelé vesszük a tésztát és lisztezett deszkán ujjnyi vastagságra, négyzet alakúra nyújtjuk.
Erre helyezzük a tölteléket. A sajtszeleteket egymás mellé rakjuk, beborítjuk a kolbászkarikákkal, vághatunk rá savanyú uborka szeleteket és csepegtetünk rá ketchupot.
Ezután a tésztát feltekerjük, kikent tepsibe tesszük, tetejét tojássárgával megkenjük, villával megszurkáljuk.
Sütési idő kb. 30-40 perc, 250 fokon.
Melegen melegszendvicsként, hidegen
előételként fogyasztjuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre