Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Töltött rántott sertésköröm

MME MME
120 perc
mester
átlagos
Hozzávalók
  • Hozzávalók:
  • 4 sertésköröm félbevágva
  • 1 kis fej hagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • leveszöldség vegyesen
  • 2 liter víz
  • A töltelékhez:
  • 1 fej vöröshagyma
  • maréknyi gomba
  • 1 csirkemáj
  • maréknyi zöldborsó
  • bors
  • olaj
  • petrezselyemzöld
  • 1 zsemle
  • 1 tojás
  • A panírozáshoz:
  • liszt
  • tojás
  • zsemlemorzsa
  • olaj a sütéshez

Elkészítés

Elkészítés: Két liter vízben a megtisztított körmöket a leveszöldségekkel puhára pároljuk. Ha megfőtt, kivesszük a léből, kissé kihűtjük, majd kicsontozzuk.

A töltelékhez a vöröshagymát az olajon megdinszteljük, hozzáadjuk a gombát, a zöldborsót, a felkockázott csirkemájat, sózzuk, borsozzuk és összepároljuk. Ha kész, adunk hozzá vágott petrezselymet, áztatott és kinyomkodott zsemlét és a tojást, amivel összedolgozzuk.

A körmöket ezzel a töltelékkel megtöltjük, végül bepanírozzuk, és olajban kisütjük.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss