Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Töltött pipicomb

90 perc
bonyolult
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A combokat alaposan megtisztítom, a bőrét meglazítom, megsózom.

A zsemlét tejbe áztatom, majd kinyomkodom. A hagymát lereszelem, és pici olajon megdinsztelem, az apróra vágott gombát hozzáadom, és addig dinsztelem, míg zsírjára sül. Ekkor az aprított csirkemájat is beleteszem, összeforgatom, 2-3 percet sütöm, majd alaposan fűszerezem. A zsemlére borítom, majd a tojással és a petrezselyemmel együtt összedolgozom, végül a masszát a csirkecombok bőre alá betöltöm.

A maradék olajat tepsibe teszem, ráfektetem a combokat, aláöntök 1 dl vizet. Közepes lángnál kb. 1/2 órát sütöm, majd nagy lángon 20 percet pirítom.

Ezek is érdekelhetnek

Friss