Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Töltött patisszon II.

MME MME
60 perc
mester
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A patisszont megtisztítjuk és kivájjuk a belsejét. A tököt enyhén sós-cukros vízben kicsit megfőzzük.

A töltelékhez a hagymát apróra vágva megdinszteljük, rátesszük a húst, fűszerezzük és puhára pároljuk. Egy kis vizet is teszünk bele, mielőtt a zabpelyhet beleöntjük, végül pedig beleütjük a tojást, hogy összeálljon.

Az előfőzött patisszont besózzuk és megtöltjük, majd vajazott edénybe rakjuk, egy kis vizet is öntünk alá, és sütőbe tesszük.

Ha már majdnem megsült az étel, akkor a tetejére ráöntjük a tej és a reszelt sajt keverékét.

Paradicsom-, vagy kapormártást adunk hozzá.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss