Előkészítés: A paradicsomokat alaposan megmossuk, A tetejét éles késsel levágjuk, félretesszük. Kiskanállal kikaparjuk a magjait, és az üregbe kevés sót, őrölt fehérborsot szórunk. A zellert megtisztítjuk, megmossuk, apró kockákra vágjuk. A csirkemellet megmossuk. Az ananászt lecsepegtetjük, felét apró kockákra vágjuk.
Elkészítés: Felforrósítjuk az olajat, és a csirkemellet megsütjük benne. Kiszedjük, lecsepegtetjük, és falatnyi darabokra vágjuk. Sóval, borssal megszórjuk. A zellert kevés sós vízben puhára főzzük, majd leszűrjük. A majonézt a tejszínnel, a joghurttal és kevés ananászlével lazítjuk. Keverőtálban a zellert, a húst, az ananászt és a majonézt összekeverjük. Kiskanállal betöltjük az előkészített paradicsomokba púpozzuk. Visszahelyezzük a levágott paradicsomtetőket. Kibélelünk salátalevelekkel egy tálat, ráültetjük a paradicsomokat, a maradék salátát a közepére halmozzuk, és az ananászkarikákkal díszítve, hidegen tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre