Keress receptre vagy hozzávalóra

Töltött paradicsom kukoricával

default user icon

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 8 közepes paradicsom
  • 8 evőkanál csemege kukorica
  • 4 tojássárgája
  • bors
  • petrezselyemzöld

Elkészítés

    Elkészítés: A paradicsomokat megmossuk, a kalapjukat levágjuk, a magokat kivájjuk, besózzuk.

    A kukoricát összekeverjük a tojássárgákkal és a felaprított petrezselyemmel, megsózzuk, borsozzuk, majd a paradicsom üregébe töltjük, a kalapokkal befedjük.

    180 fokos sütőben 15 percig sütjük.

Megjegyzés

Dunszt Zsolt receptje, fotó: Győrfi Viktória, styling: Matis Edit Dodi

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin