Elkészítés: A paprikát megmossuk, félbevágjuk, magházát kiszedjük. Szűrőkanálba rakjuk, és lobogó, sós
vízzel leforrázzuk.
A hagymát apróra vágjuk, összekeverjük a darált hússal, és serpenyőben kevergetve egy kissé átsütjük. Ha kihűlt, beleütünk 1 egész tojást. Sóval, borssal, petrezselyemmel ízesítjük, és belekeverjük a marék morzsát.
A paprikákat megtöltjük a hússal, és kivajazott tűzálló tálba helyezzük. A tejfölt elkeverjük 1 tojás sárgájával, megsózzuk, és a paprikákra öntjük. Tetejére morzsoljuk a megmaradt vajat és meghintjük jó bőven reszelt sajttal.
Előmelegített sütőben, kis lángon 20 percig sütjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre