Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Töltött paprika és paradicsom

45 perc
bonyolult
megfizethető

Elkészítés

A krumplikat megpucolom, kockára vágom. A chilit felszeletelem.

A hagymákat aprítom, egy serpenyőben olajon megdinsztelem. Ráteszem az összevagdalt kolbászt.

A paprikát és a paradicsomot megskalpolom. A paprika magházát eltávolítom, a paradicsom belsejét kikanalazom.

Egy keverőtálba teszem a hagymát, a kolbászt, a chilit. Hozzáadom a rizst, ráütöm a tojást, fűszerezem. Összekeverem, a masszát a paprikákba és a paradicsomokba töltöm. Beteszem egy serpenyőbe.
Melléteszem az aprított chilit és fokhagymát, valamint a krumplikat. Ráöntöm a paradicsomlevet, s a vizet. Sózom, borsozom, belemorzsolom a leveskockát. Fedő alatt közepes hőn 30 percig főzöm.

Tálaláskor szedek a tányérba mindenből, kanalazok rá tejfölt, s egy petrezselymet rakok a tetejére.

Megjegyzés

Nem teljesen hagyományos töltött paprika. - hobbychef

Ezek is érdekelhetnek