Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Töltött paprika csirkemellel

MME MME
2/5
60 perc
bonyolult
átlagos
4 adag

Elkészítés

Elkészítés: A paprikákat kicsumázuk, a húst lefejtjük a csontról, a bőrrel és a császárhússal együtt ledaráljuk. Ízesítjük 1 kávéskanál sóval és 1-1 késhegnyi a borssal és rozmaringgal. Összekeverjük a tojással, majd hozzáadjuk a rizst és 2-3 evőkanál vizet. Megtöltjük a paprikákat, és egy széles lábosba rakjuk. Felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje az ételt. Beletesszük a leveskockát és 1-1 késhegynyit borsot és rozmaringot. Takarékon kb. 45 percig főzzük. Mikor a hús megpuhult, a paradicsompürét összekeverjük a rántással, beleöntjük az ételbe, felforraljuk. A cukorral édesitjük, ha kell, még fűszerezük.

Ezek is érdekelhetnek

Friss