Elkészítés: A palacsintákat megsütjük. A löncshúst áttörjük (ledaráljuk/összetormixoljuk), hozzáadjuk az összevágott (ledarált) keménytojást, egész nyers tojást és a fűszereket. A palacsinta közepébe akkora halmot teszünk, hogy előbb jobbról-balról, majd alulról-felülről jól össze tudjuk hajtogani. Ügyesen - anélkül, hogy szétcsúszna - bepanírozzuk, és forró olajban pár perc alatt kisütjük. Nagyon kiadós! Illik hozzá a krumplipüré, a hagymás krumpli, de egy tál saláta is.
Mivel 4 palacsintát általában nem szoktunk sütni, a többit desszertnek
készíthetjük el, vagy a mélyhűtőben lefagyaszthatjuk. Jó lesz még máskor is! :)
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre