Keress receptre vagy hozzávalóra

Töltött padlizsán

default user icon
1.5/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 2 padlizsán
  • 1 csokor koriander
  • 1 paradicsom
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 15 dkg görög joghurt
  • 10 dkg darált dió
  • pici majonéz
  • olaj

Elkészítés

    Elkészítés: A padlizsánt (héjával) hosszában vékony szeletekre vágjuk, sütőbe tesszük egy kis olajjal megspriccelve, megsütjük. (Lehet a lapon is.)

    A diót, a zúzott fokhagymát, a kis kockákra vágott paradicsomot, a felaprított koriandert, a görög joghurtot, a majonézt és a sót összekeverjük. A padlizsánszeletekre kenünk a töltelékből, és feltekerjük.

    Tányérra tesszük, és megszórhatjuk sajttal vagy petrezsemmel. Hidegen és melegen egyaránt jó.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin