Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Töltött melegszendvics

default user icon

Hozzávalók

  • 8 db zsemle
  • 4 db tojás
  • 2 fej lila hagyma
  • csemege uborka
  • 10 dkg trappista sajt
  • 10 dkg bacon
  • 2 dl tejföl
  • 2 db tömlős natúr krémsajt
  • bors
  • A tetejére:
  • 15 dkg reszelt sajt

Elkészítés

    1. A zsemléknek levágjuk a tetejét és kikaparjuk a belsejét.
    2. A tojásokat forrásban lévő vízben 5-8 perc alatt keményre főzzük. Majd megpucoljuk és összevágjuk. A lila hagymát megpucoljuk apróra vágjuk, az uborkát a trappista sajt és a bacot is kisebb kockákra vágjuk.
    3. A tejfölt, a krémsajtot kikeverjük, sóval, borssal ízesítjük és hozzákeverjük az összevágott tojást, hagymát, uborkát, sajtot és a bacont és beletöltjük a zsemlékbe.
    4. A töltött zsemléket egy tepsibe tesszük. A tetejét megszórjuk reszelt sajttal és 175 fokra előmelegített sütőben addig sütjük, míg a tetején a sajt megpirul (kb 15 perc).

    9 VILLÁMGYORS MELEGSZENDVICS, AMINEK NEM TUDSZ ELLENÁLLNI >>>

    6+1 EGYSZERŰ ÉS GYORS VACSORA HÉTKÖZNAPOKRA - VIDEÓ! >>>

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

X

Nem ez a legjobb Töltött melegszendvics recept?


Magazin