Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Töltött kolbásztök-karikák

default user icon

Hozzávalók

  • 1 db kolbásztök
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1-2 gerezd fokhagyma
  • 1 csokor petrezselyemzöld
  • 25 dkg húsos császárszalonna
  • 1 db kisebb paradicsom
  • 1 db tojás
  • őrölt fekete bors
  • 1 tk majoránna
  • trappista sajt

Elkészítés

    1. A kolbásztököt meghámozzuk, majd kb. 2,5 cm-es karikákra vágjuk. A magos részét késsel körbe kivágjuk és enyhén besózzuk. A tepsibe sütőpapírt teszünk és ráhelyezzük a besózott tök karikákat.
    2. A töltelékhez apróra vágjuk a vöröshagymát, fokhagymát, petrezselyemzöldet, majd hozzáadjuk a kis kockára vágott császárszalonnát és paradicsomot. Ráütjük az egész tojást és sóval, borssal, majorannával fűszerezzük. A töltelék hozzávalóit összekeverjük és kanállal a tök karikák közepébe halmozzuk. A tetejére sajtot vágunk vagy reszelünk, majd 190-200 fokos sütőben kb. 60 perc alatt készre sütjük, míg a teteje halvány barnára nem pirul.

    14 TÖLTÖTT CUKKINI, AMIT TE IS EL AKARSZ MAJD KÉSZÍTENI! >>> 

    TÖKFŐZELÉK ÉS FASÍRT - VÉGRE ITT A MINDENRE JÓ FŐZŐTÖK >>> 

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin