Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Töltött kifli édesen és sósan

MME MME
30 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Glutén
  • Tej

Elkészítés

  1. A kifliket középen félbe, majd keresztbe vágjuk, így egy kifliből ezzel 4 db negyed kiflink lesz. A kiflik belsejét kikaparjuk, nem muszáj alapos munkát végeznünk, csak legyen benne egy kis mélyedés.
  2. A sós változathoz megvajazzuk a kifliket, a negyedekbe vágott virsliket belefektetjük és megszórjuk reszelt sajttal.
  3. Az édes változathoz a túrót krémesre keverjük a citrom reszelt héjával, kifacsart levével és a vaníliás cukorral, majd megtöltjük a kifliket.
  4. Sütőpapírral bélelt tepsire tesszük mindet. 180 fokra előmelegített sütőben 10-15 perc alatt készre sütjük őket.

Nézd meg videón, milyen egyszerűen készül a töltött kifli édesen és sósan

 

Megjegyzés

Reggelire gyerekeknek kiváló választás lehet egy bögre finom teával. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss