Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Töltött karaj gazdagon

45 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók
  • Hozzávalók:
  • 4 szelet karaj csont nélkül
  • 4 szelet sonka vagy füstölt tarja
  • 4 szelet trappista sajt
  • 2 db újhagyma
  • 1 szál parasztkolbász
  • 2 db tojás
  • A panírozáshoz:
  • finomliszt
  • tojás
  • zsemlemorzsa
  • A sütéshez:
  • étolaj

Elkészítés

Elkészítés: A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. A kolbászt karikákra, az újhagymát 5-6 cm-es darabokra vágjuk. A 2 darab tojást megfőzzük.

A hússzeletek egyik felére teszünk 1-1 szelet sajtot és sonkát, 1-1 darab újhagymát és 2-3 kolbász- és tojáskarikát, majd ráhajtjuk a hús másik felét.

A betöltött húsokat bepanírozzuk, lisztbe, felvert tojásba, majd zsemlemorzsába forgatjuk, és bő olajban, közepes lángon megsütjük. Jó étvágyat kívánok hozzá!

Ezek is érdekelhetnek

Friss