Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Két klasszikus téli fogás - paleo módra!

A hétvégét nem szeretem a konyhában tölteni, viszont ilyenkor az egész család otthon reggelizik, ebédel és vacsorázik. Szeretem egyszerre letudni a hétvégi főzőcskét, és ilyenkor szeretek kiadós ételeket készíteni.

Most fél kiló darált sertéshúsból készítettem két főételt négy főre. A töltött káposzta nálunk kimaradt karácsonykor, és hiányzott is, így az egyik választás erre esett. Fasírt lett volna a másik ötlet, viszont nem volt kedvem a serpenyő mellett álldogálni, és kis gombóckákat sütögetni.

Nos, a végén egy baconba göngyölt, egyben sült, gombás fasírt lett belőle.

A fél kiló húshoz kb. 30 dkg kifacsart reszelt cukkíni került, ezt ízesítettem, majd a káposztához a kétharmadát kivettem, a maradékból lett négy lepirított gombafej és 8 szelet bacon segítségével az egybesült fasírt.

Időtakarékos és pénztárcabarát hétvégi menünk van!

Töltött káposzta és EGYBEN SÜLT GOMBÁS FASÍRT - paleo módra >>>
Házigazdánk további cikkeit és receptjeit itt találod >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss