Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Töltött kacsa háziasszony módra

MME MME
120 perc
mester
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: Az apróra vágott szalonnát megpirítjuk, az apróra vágott vöröshagymát és a kockára vágott kacsamájat megpirítjuk rajta.

A tejben áztatott, kicsavart zsemléhez adjuk a hagymás májat, a főtt kukoricát, a zöldborsót, a tojást. Sóval, borssal, finomra vágott petrezselyemmel ízesítjük.

A tölteléket a kacsa hasüregébe töltjük, a nyílást cérnával összevarrjuk. A kacsát sütőben pirosra sütjük.

Tálalás előtt a kacsát óvatosan kettévágjuk, a tölteléket a tál közepére halmozzuk, és a feldarabolt kacsát körberakjuk.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek