Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Töltött hústekercsek paprikás mártásban

MME MME
60 perc
mester
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A darált húst a gombával, kevés sóval, borssal, köménymaggal megpároljuk.

A hússzeleteket vékonyra klopfoljuk, besózzuk. Ha a párolt gombás hús kihűlt, elosztjuk a húsokon, feltekerjük, hústűvel vagy fogpiszkálóval összetűzzük.

A tekercseket a felforrósított olajba tesszük, s addig sütjük, amíg körben megfehérednek, majd kiszedjük.

A visszamaradt olajon a hagymával, paprikával, sóval, kevés vízzel pörköltalapot készítünk, és ebbe tesszük a hústekercseket, amiket puhára főzünk.

Végül belekeverjük a tejfölt, és gyengén
összeforraljuk.
Makarónival, spagettivel vagy orsótésztával
tálaljuk.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss