Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Töltött görögdinnye

MME MME
30 perc
egyszerű
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: Egy kb. 4 kg-os görögdinnyét megfelezünk, húsát gombócokban kivájjuk, a magjait eltávolítjuk. 1 kisebb sárgadinnye belét kis kockákra vágjuk. A szőlőt megmossuk, leszemezzük, az őszibarackot meghámozzuk, kimagozzuk, és a húsát kockákra vágjuk.

A gyümölcsöket elvegyítjük, megszórjuk ízlés szerint porcukorral, meglocsoljuk citromlével, és visszatöltjük a görögdinnye héjába.

Az egészet fóliába csomagolva fogyasztásig a hűtőbe rakjuk. Mutatósabb, ha a dinnyehéjat még a töltés előtt cakkosra vágjuk.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss