Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Töltött fogas

MME MME
3.7/5
45 perc
bonyolult
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: A lecsepegtetett mozzarellát és a gyömbért felaprítjuk, és összekeverjük a lecsipkedett korianderlevelekkel, a sóval és a borssal.
A halat leöblítjük, szárazra töröljük. A bőr és a hús közé kis zsebet vágunk, ebbe betöltjük a mozzarellás keveréket, majd fogvájóval összetűzzük.
A karalábét meghámozzuk, és vékony hasábokra vágjuk. A szezámmagot zsiradék nélkül megpirítjuk, kis tálkába tesszük, és összekeverjük a szójaszósszal és a szezámolajjal. A hal húsos felét forró olajon, közepes lángon kb. 5 percig sütjük, majd megfordítjuk, és nagy lángon kb. 2 perc alatt megsütjük a bőrös felét is. Kivesszük, és meglocsoljuk a szójaszószos keverékkel. A karalábét 1 dkg forró vajon megpároljuk. Megszórjuk sóval, borssal, cukorral és őrölt szerecsendióval. Hozzáadjuk a citromlevet, majd 5 percig lefedve pároljuk. A maradék vajat felhabosítjuk, és a citromhéjjal együtt a karalábéra öntjük. A karalábét a hallal együtt tálaljuk.

Megjegyzés

Elkészítési idő: kb. 45 perc
Adagonként kb. 345 kilokalória, 40 g fehérje, 13 g zsír, 11 g szénhidrát - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss