Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Töltött fasírtgolyók

60 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag

Elkészítés

  1. A darált sertés húst összedolgozzuk a zsemlemorzsával, a piros paprikával, és a zúzott fokhagymával, majd sóval, borssal, őrölt fűszerköménnyel ízesítjük.
  2. Langyos vízbe teszünk 8 db tojást és keményre főzzük.
  3. A masszából gombócot formázunk és a  fasírtgolyók belsejébe  cikkejekre vágott főtt tojást teszünk. Gombóccá formázzuk, majd forró olajban kisütjük.
  4. Köretként hámozott és darabolt burgonyát sütünk ki.

BURGONYAKRÉMLEVES BACONNEL 

ZELLERES BURGONYAKRÉMLEVES DIÓS-SAJTOS ROPOGÓSSAL 

Megjegyzés

Friss, zúzott fokhagymával készítve a legfinomabb! - Csizoo

Ezek is érdekelhetnek

Friss