Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Töltött dagadó III.

90 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A húst felszúrjuk, és kiíül-belül besózzuk. A többi hozzávalót apróra felvágjuk, a kenyeret beáztatjuk. A hagymát olajon megdinszteljük,rátesszük a gombát, és addig pároljuk, míg a leve elfő. Utána beletesszük a csirkemájat, a petrezselymet, az ételízesítőt, a borsot és a majorannát. A kenyeret kinyomkodjuk, összedolgozzuk a gombás-májas keverékkel, sóval és a tojással, majd a dagadóba töltjük. A maradékot mellé szoktam rakni a kiolajozott tepsibe.

2 dl vizet öntünk rá, alufólia alatt 1 óra 20 percet sütjük, majd a fóliát levéve pirosra sütjük.

Ezek is érdekelhetnek

Friss