A megmosott és szárazra törölt csirkemellfiléket kettévágjuk, hogy 4 szeletet kapjunk: a deszkára fektetjük őket, a deszkával párhuzamos irányban bevagdossuk mindet, a végén hagyunk 2-2 centit, és szétnyitjuk a húsokat. Kissé kiklopfoljuk, megsózzuk és megborsozzuk őket.
Egy-egy szeletre hosszában ráfektetjük a bazsalikomleveleket, majd erre a barackot és a mozzarellát. Szorosan feltekerjük, és fogpiszkálóval rögzítjük két helyen a tekercseket.
A vajat felolvasztjuk. A maradék bazsalikomot, a patrezselymet, az oregánót és a tárkonyt apróra vágjuk, és a vajhoz adjuk.
A hústekercseket egy jénai tálba helyezzük, és leöntjük őket a zöld fűszeres vajjal. Alufóliával letakarva 180 fokon 20 percig sütjük, majd levesszük a fóliát, és 200 fokon további 5-10 percig sütjük, amíg szépen meg nem pirul.
A salátához a paradicsomot és a fetát szeletekre vágjuk. A tálaláshoz felszeleteljük a húst, és a salátát a paradicsomkarikákkal felváltva rétegezve kínáljuk.