Elkészítés: 2 darab hagymát, a kolozsvári szalonnát és a petrezselymet apróra vágjuk, A csirkemájat és a sonkát felkockázzuk.. A rozskenyeret beáztatjuk, kinyomkodjuk. A csirkecombokat megtisztítjuk, sózzuk. A maradék vöröshagymát cikkekre vágjuk.
A szalonnát kipirítjuk, megdinszteljük rajta a hagymát. Hozzáadjuk a csirkemájat, sózzuk, borsozzuk, ételízesítőt szórunk rá. Ha a máj fehéredni kezd, rátesszük a sonkát, pár percet pirítjuk, majd levesszük a tűzről. Hozzákeverjük a kinyomkodott kenyeret, a petrezselyemzöldet és 1 nyers tojást.
A combokon fellazítjuk a bőrt, és betöltjük a töltelékkel. Tepsibe tesszük a cikkekre vágott vöröshagymával együtt, szárnyas fűszerkeverékkel megszórjuk. Kevés vizet teszünk alá, lefóliázzuk a tepsit, és 1 órát sütjük. Levesszük a fóliát, és sűrűn locsolgatva szép pirosra sütjük.
Tetszőleges körettel, salátával kínáljuk. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre