Elkészítés: 3 zsemlét apróra tépek és hagyom, hogy felszívjon 2 dl tejet. Ezalatt a hagymákat felkockázom, az olajon megpirítom. Hozzáadom az aprított csirkemájat és a sonkát, 3 percig így is pirítom, majd hozzáadom a vékonyra szeletelt gombát, a római köményt, és újabb 3 perc múlva félrehúzom a tűzről.
A sárgarépák közül 3-4 darabot apróra kockázok, a többit lereszelem.
Az ázott zsemléket összetöröm, és hozzákeverek 2 egész tojást, a kockázott répát, a kukoricakonzervet (a leve nem kell) és ha kihűlt, a májas-gombás keveréket. Megszórom egy csipet majorannával, ízlés szerint sózom, borsozom. Felkockázom a sajtot és ezt is hozzá adom, majd lazán, a kezemmel átkeverem az egészet.
A csirkecombok bőre alatt óvatosan kialakítom a zsebet, belenyomom a tölteléket.
A sütőt előmelegítem 180 fokra. A combokat sütőzacskóba teszem (így nem kell plusz zsíradék hozzá), és 45-60 perc alatt készre, pirosra sütöm.
Közben a reszelt répákat és 1 gerezd reszelt fokhagymát összekeverek 1 dl majonézzel, ha kell, sózom, és hidegre teszem.
Ha elkészült a csirke, ezzel a körettel tálalom, de persze bármi mással is finom.