Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Töltött csirkecomb III.

default user icon
5/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 7 db ép bőrű, közepes csirkecomb
  • 3-4 db közepes burgonya
  • 2 db beáztatott zsemle
  • 3 tojás
  • 3 dl zöldborsó
  • 1 fej vöröshagyma
  • tej
  • bors
  • majoranna
  • bazsalikom
  • petrezselyem
  • szárnyas fűszerkeverék

Elkészítés

    Elkészítés: A zsemléket tejbe áztatjuk. A nyers burgonyát lereszeljük, hozzátesszük a kicsavart zsemlét, a tojásokat, a zöldborsót és a reszelt vöröshagymát. Sóval, borssal, majorannával, bazsalikommal, petrezselyemmel ízesítjük (ízlés szerint). A csirkecombot befűszerezzük. A tölteléket a combok bőre alá töltjük.

    Kivajazott tepsiben fólia alatt sütjük kb. 1 órát, ha megpuhult, még egy kis ideig fólia nélkül is sütjük, hogy a comb teteje pirosra süljön.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin