Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Töltött csirkecomb

default user icon

Hozzávalók

  • 4 db csirkecomb
  • 2 db zsemle vagy 10 kg kenyér
  • tej
  • 3 db tojás
  • 1 db vöröshagyma
  • 1 ek libazsír
  • 1/2 csomag zöldpetrezselyem
  • 1 mk őrölt bors

Elkészítés

    1. A csirkecombokat megtisztítjuk. A bőrt óvatosan elválasztjuk a hústól, besózzuk, és állni hagyjuk.
    2. A zsemlét vagy a kenyeret tejbe áztatjuk. 2 db tojást keményre főzünk, megpucoljuk és felkockázzuk a hagymát. 1 tk libazsírba tesszük, megsózzuk, üvegesre pároljuk és félretesszük. A petrezselymet apró kockára vágjuk.
    3. Az ázott kenyeret kinyomkodjuk és egy tálba tesszük. A kemény tojásokat felkockázzuk és a zsemléhez adjuk. Megsózzuk, megborsozzuk és hozzáadjuk a petrezselymet. A nyers tojást és a pirított hagymát is a töltelékhez adjuk, és alaposan összekeverjük. A tölteléket a combok bőre alá töltjük.
    4. A maradék zsír egy részével kikenjük a tepsit, beletesszük a combokat, és a maradék libazsírral megkenjük a combok bőrét. 180 fokra előmelegített sütőben kb. 40 perc alatt aranybarnára sütjük. Krumplipürével és kovászos uborkával tálaljuk.

      Sült csirkecomb receptek >>> 

      Kedvenc csirkés receptjeink >>> 

      TÖLTÖTT CSIRKE - EGÉSZBEN ÉS RÉSZBEN >>>

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin