Keress receptre vagy hozzávalóra

20 perces vacsora, amiből egy adagot is érdemes megsütni: töltött édesburgonya

Van szerencsém mostanában több időt itthon dolgozni, így nekiálltam kipróbálni, hogy milyen csak magamnak ebédet főzni. Jelentem király! 20 percnél többet nem töltöttem főzéssel, olyat ettem, ami az én szám íze szerint készült.

Ebben a melegben még kevesebb húst kívánok, mint általában. Ezzel szerencsére nincs semmi nehézségem, hiszen nagyon szeretem a zöldségételeket, és a nyár friss ízei mind elérhetőek.

Még mindig a gyorsaság és egyszerűség híve vagyok, igyekszem minél praktikusabban kihozni a maximumot az ételekből. Mostanában többször beszélgettem egyedülállókkal, akik arra hivatkozva nem főznek maguknak, hogy az olyan hosszú idő, csak magának.

Van szerencsém mostanában több időt itthon dolgozni, így nekiálltam kipróbálni, hogy milyen csak magamnak ebédet főzni. Jelentem király! 20 percnél többet nem töltöttem főzéssel, olyat ettem, ami az én szám íze szerint készült,  tartalmas volt, tápláló és finom. Úgy hogy nincs kifogás! Azt a 20 percet kikapcsolódásként is megérdemeljük!

Töltött batáta >>> 

Házigazdánk cikkeit és receptjeit itt találod >>> 
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Magazin