A palacsintához összekeverjük a hozzávalókat, majd egyenként kisütjük őket kevés felforrósított olajon.
A diótöltelékhez felforraljuk a tej felét 5 dkg cukorral, a narancs lereszelt héjával és a vanília kikapart magjával. Beleszórjuk a darált dió felét, majd a meghámozott, lereszelt almát, és sűrűre főzzük.
A máktölteléket ugyanígy készítjük el a megmaradt tejjel és további 5 dkg cukorral.
A túrótöltelékhez simárakeverjük a túrót a megmaradt cukorral, a citrom lereszelt héjával, kifacsart levével, a tojással és a tejföl felével.
A réteslapokat széthajtjuk. Az első lapot meglocsoljuk az olvasztott vaj felével, majd rátesszük a második lapot is. Erre fektetjük a következő lapot, majd meglocsoljuk a megmaradt vajjal. Ráhelyezzük a palacsintákat, majd feltekerjük. Megkenjük az olaj és a megmaradt tejföl keverékével, majd 170 fokra előmelegített sütőben aranyszínűre sütjük.