Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Töltött afrikai harcsa

MME MME
60 perc
mester
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: A beáztatott zsemléhez apró rákot, kagylót, felütött tojást, apróra vágott petrezselyemzöldet, fehérborsot, sót teszünk, és jól összekeverjük.

A halszeleteket felszúrjuk, s ezzel a töltelékkel betöltjük. A töltött szeleteket megszórjuk hal fűszerkeverékkel. Morzsába mártjuk, és forró olívaolajban mindkét oldalát szép pirosra sütjük.

A körethez vajban apróra vágott fokhagymát és petrezselyemzöldet megfuttatunk. Rátesszük a főtt hordóburgonyát, s átforgatjuk.

A raguhoz olívaolajon a finomra vágott petrezselyemzöldet, fokhagymát, rákot, kagylót áthevítjük.

A petrezselymes burgonyát felrakjuk a tálra. Mellé tesszük a töltött harcsaszeleteket, melynek tetejére gazdagon ráhalmozzuk a ragut. Tülbe kötött citromot kínálunk hozzá. Paradicsomrózsával és salátalevéllel megdíszítjük.

Megjegyzés

Laci bácsi receptje - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss