A tészta hozzávalóit alaposan összegyúrjuk, majd két részre vágjuk. Egyenként vékonyra, téglalap alakúra nyújtjuk, és lekenjük olvasztott zsírral. Ezután feltekerjük a rövidebb felénél kezdve, mint a bejglit. Folpackba csomagoljuk, és felhasználásig a hűtőbe tesszük (legalább 1-2 órát pihenjen).
A tökös-mákos töltelékhez kinyomkodjuk a tököt, majd egy tálban összekeverjük a darált mákkal, a porcukorral, a tejföllel és a vaníliás cukorral. A túrós töltelék hozzávalóit is összekeverjük egy tálban.
A tésztákat kinyújtjuk, és fentről lefelé, késsel finoman megjelölve, 3 egyenlő részre osztjuk. Mindkét oldalt a középső harmadig ferdén kb. 2 cm-enként bevagdossuk. Középre halmozzuk a tölteléket, és visszahajtogatjuk a széleket (először a két végét hajtsuk vissza, így sütés közben nem folyik ki a töltelék).
Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük. A tetejét villával több helyen megbökjük, hogy a gőz távozhasson süléskor. Megkenjük felvert tojással, és 200 fokra melegített sütőben kb. 35-40 perc alatt megsütjük.