Elkészítés: A csirkehúst kevés olívaolajon pirosra sütöm, félúton hozzáadom a finomra aprított hagymát is, sózom, borsozom, de csak enyhén. Ráteszem a zöldségmixet. A tököt megpucolom, felkockázom, és azt is ráteszem, együtt párolom nagy lángon, fedő alatt, hogy a levében párolódjon, ne kelljen külön vizet adni hozzá. Néha meg kell kevergetni, de ha kicsit odasül, az csak jót tesz neki. Megszórom ételízesítővel, kaporral, és tovább párolom. Amikor elkészült, a joghurtba egy teáskanálnyi mustárt keverek, kevés kaprot, frissen őrölt borsot szórok bele, és egy evőkanálnyi parmezánt is elkeverek benne. Ezt a kevereket ráöntöm, és már csak egy percig fedő nélkül főzöm, hogy épp csak összerottyanjon. Tálalásnál meg lehet szórni még parmezánnal, de nem szükséges.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre