Elkészítés: A gyümölcsöket megmossuk, megtisztítjuk, cikkekre vágjuk mag és magház nélkül a körtét, az almát, a szilvát és a barackot. A szőlőszemeket felezzük, ha nagyok.
A sajtokat félbevágjuk, megszórjuk tökmaggal, sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, és 180 fokos sütőben grill fokozaton 10 percig sütjük.
Amíg sül, elkészítjük a gyümölcsöt. Felhevítjük a vajat egy serpenyőben, rátesszük az almát, a körtét, összeforgatjuk, és 2 perc elteltével, beletesszük a többi gyümölcsöt, ráöntjük a bort, fűszerezzük, és 2-3 perc alatt összemelegítjük.
A sült sajtot az illatos gyümölcsökkel tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre