Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tökéletes kuszkusz

15 perc
egyszerű
olcsó
2 adag
Allergének
  • Glutén

Elkészítés

  1. A kuszkuszt felöntjük forró zöldségalaplével (vagy forró vízzel). Sózzuk, lefedjük, és 15 percig állni hagyjuk.
  2. Közben a zöldségeket apróra vágjuk, a petrezselymet is összevágjuk, meglocsoljuk olívaolajjal, citromlével, és megszórjuk az őrölt korianderrel.
  3. Ha a kuszkuszszemek magukba szívták az összes folyadékot, villával átkeverjük, és beleforgatjuk a zöldségeket. Fogyaszthatjuk azonnal is, de néhány óra pihentetés jót tesz neki.
  4. Ehetjük zöldsalátával önálló fogásként, vagy bármilyen húsféléhez köretként. Tehetünk bele friss koriandert is. 

Megjegyzés

Egyszerűen imádni való! 15 perc alatt csodásan üdítően friss, ropogós köret vagy saláta készíthető belőle. Csak ajánlani tudom mindenkinek! - Mivanitthon

Ezek is érdekelhetnek

Friss