Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Tőkehalfilé serpenyős zöldségekkel

default user icon

Hozzávalók

  • Hozzávalók 1 személyre:
  • 12 dkg tőkehalfilé
  • 10 dkg sárgarépa
  • 10 dkg brokkoli
  • 10 dkg karfiol
  • 1 evőkanál olaj
  • petrezselyem
  • őrölt fehérbors
  • fokhagyma

Elkészítés

    Elkészítés: A tőkehalfilét nagyobb kockákra vágjuk, befűszerezzük (só, bors, fokhagyma), majd kevés olajon megsütjük. Ha kész, ízlés szerint citromlével meglocsoljuk, és félretesszük. Ugyanabban a magas falú serpenyőben megpároljuk a karikára vágott és fűszerezett sárgarépát. Ha már majdnem puha, hozzáadjuk a brokkolit és a karfiolt, és együtt pároljuk készre. Tálalás előtt óvatosan összekeverjük a kész tőkehalfilé kockákkal, és összeforraljuk őket. Petrezselyemzölddel díszítjük.

Megjegyzés

Béres Alexandra receptje a Sülykontroll diétához.

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Magazin