Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tőkehalfilé rántva

30 perc
egyszerű
átlagos
3 adag
Hozzávalók
  • 40 dkg szeletelt tőkehalfilé
  • 1/2 db citrom leve
  • A bundázáshoz :
  • tojás
  • liszt
  • zsemlemorzsa
  • A sütéshez :
  • olaj

Elkészítés

  1. A halszeletek mindkét oldalát bekenjük citromlével és panírozás előtt fél órával jól besózzuk.
  2. Ha letelt a fél óra, megforgatjuk a lisztben, a tojásban, zsemlemorzsában, majd bő forró olajban kisütjük. Citrom gerezdekkel is kínálhatjuk.

SÜSSÜNK, FŐZZÜNK HALAT! >>> 

Még több halétel >>> 

Megjegyzés

Az ünnepi asztalon mindenképpen szükség van halételre , ez megfelelő választás lehet , gyorsan elkészíthető , és persze finomságos. - alexandra29

Ezek is érdekelhetnek

Friss