Elkészítés: A zöldségeket megtisztítom. A burgonyát kisebb kockákra vágom, kis vajon gyorsan megpirítom, felöntöm 2 dl vízzel. Sózom. Fedőt rá. A répát kör alakú szeletekre vágom, hozzáadom, ételízesítőt szórok rá. Fedő. A gombát lecsöpögtetem, hozzáadom, oreganóval megszórom. Fedő. A zöldbabot is előszedem a mélyhűtőből vagy csak úgy előszedem, hozzáadom. Felöntöm vízzel, hogy majdnem ellepje, de ne lepje el. Fedő alatt puhára párolom. Mikor már majdnem kész, hozzáadom a köménymagot és utánízesítem, ha kell.
A húst csak fel kell melegíteni.
Tányérra rakom a húst, a köret 1/4 részét és egy fél paradicsomot cikkekre vágva.
Jó étvágyat!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre