Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Tojássaláta medvehagymával

Hozzávalók

  • 6 db tojás (nagy)
  • 10 dkg natúr krémsajt
  • 2 dl tejföl
  • 1 ek dijoni mustár
  • 8-10 db medvehagyma
  • őrölt fehér bors

Elkészítés

    1. A tojásokat keményre főzzük, majd megpucoljuk, és nagyobb kockákra vágjuk. A medvehagymát apróra vágjuk.
    2. A krémsajtot egy tálba tesszük, és hozzákeverjük a tejfölt és a mustárt. Megsózzuk, megborsozzuk, és simára keverjük. A felkockázott tojást megszórjuk az apróra vágott medvehagymával, majd rákanalazzuk a krémsajtos-tejfölös keveréket, és óvatosan összeforgatjuk, figyelve, hogy a tojás ne törjön ösze.
    3. 1-2 órára a hűtőbe tesszük, hogy az ízek kellően összeérjenek. Tálalás előtt kivesszük a hűtőből, majd óvatosan átkeverjük, és ízlés szerint pirítóssal vagy friss péksüteménnyel kínáljuk.

    10+1 MEDVEHAGYMÁS LEVESRECEPT, AMIT KI KELL PRÓBÁLNOD! >>> 

    7 KÖNNYŰ TOJÁSSALÁTA, AMIT PILLANATOK ALATT ÖSSZEDOBHATSZ >>> 

Megjegyzés

Tojássalátát készíthetünk reggelire, vagy kínálhatjuk pl. előételként ropogósra sült kiflikarikákkal.

kgizike
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin