Keress receptre vagy hozzávalóra

Tojással töltött káposzta

default user icon

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 40 dkg savanyúkáposzta-levél
  • 2 db nyers tojás
  • 10 dkg búzakorpa
  • 4 db keményre főzött tojás
  • 2 dl kefir
  • ételízesítő
  • őrölt feketebors
  • köménymag
  • 2 dkg margarin

Elkészítés

    Elkészítés: A káposztaleveleket kevés vízben félpuhára pároljuk.

    A keménytojásokat áttörjük, elkeverjük a búzakorpával, a nyers tojásokkal és az összes hozzávaló fűszerrel. A jól elkevert masszát a káposztalevelekbe töltjük, majd felgöngyöljük.

    Margarinnal kikent, tűzálló tálba helyezzük a göngyölt káposztákat, és a kefirt a tetejére öntjük. Meleg sütőben körülbelül 10 percig sütjük.

Megjegyzés



Fotó: AS

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin