Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tojásrántotta kolbásszal és hagymával

15 perc
egyszerű
olcsó
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: Felaprítjuk a hagymát, és szeletekre vágjuk a kolbászt.

A tojásokat egy tálba beleütjük, megsózzuk, megborsozzuk, hozzáadjuk az ételízesítőt. Villával vagy kézi habverővel pár percig verjük, amíg jól összekeveredik a fehérje és a sárgája.

Egy serpenyőbe olajat öntünk, és üvegesre pirítjuk a hagymát, majd hozzáadjuk a kolbászt. Ha kicsit megsült, akkor beleöntjük a tojásokat, és folyamatosan keverve készre sütjük.

Megjegyzés

Legjobb teflonos serpenyőben sütni, akkor sokkal nehezebben ég (ragad) oda, és kevesebb olaj kell hozzá. Amikor az olajat öntjük, érdemes számolni a kolbász zsírjával, hogy ne legyen túl zsíros a végén. - Nadika

Ezek is érdekelhetnek

Friss