A salátát tisztítsuk és mossuk meg, majd hagyjuk megszáradni. A paprikákat csumázzuk ki és vágjuk csíkokra. A hagymát és az uborkát tisztítsuk meg, majd ezeket is szeleteljük fel hosszúkásra.
Az olívabogyót hagyjuk lecsepegni. A tonhalat villával törjük össze, a juhsajtot vágjuk kockákra. Az összes hozzávalót alaposan keverjük össze egy tálban. Az olajat, az ecetet és a fehér bort egy kis tálban keverjük össze, ízesítsük sóval, borssal, cukorral, jól keverjük el, majd öntsük rá a salátára.
Tálalás előtt újra keverjük össze az egészet, és díszítsük tojásokkal, illetve retekrózsákkal.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre