Elkészítés: A tojásokat keményre főzzük.
Sütőpapírra helyezzük a szeletelt sajtokat úgy, hogy egy kicsit fedjék egymást. Ráreszeljük a trappista sajtot és a füstölt sajtot, meleg sütőben összeolvasztjuk, majd kivesszük és hagyjuk kihűlni.
A főtt tojások fehérjét villával összetörjük, a sajtkrémmel és a metélőhagymával összekeverjük, és rákenjük az összeolvadt sajtra. Erre helyezzük a tarjaszeleteket.
A főtt tojások sárgáját összekeverjük a vajjal, én fokhagymás-zöldfűszeres vajkrémet használtam, így fűszerezni sem kell, de saját magunk is keverhetünk ízesített vajat, és rákenjük a tarjára.
Óvatosan, de szorosan feltekerjük a tekercset, és mehet a hűtőbe néhány órára, de egy éjszaka sem árt neki.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre