Elkészítése: A csirkét kis darabjaira vágom, mintha paprikás csirkét készítenék. A csirkedarabokat mindkét oldalán megsózom, majd lisztbe mártom, és beleteszem egy tepsibe, szorosan egymás mellé. A megtisztított vöröshagymát lereszelem vagy nagyon apróra vágom, és összekeverem a felvert tojással, a tejföllel, a sóval, a borssal, a curryvel, végül az olajat is belekeverem. Ezt az öntetet rálocsolom a csirkedarabokra, és a tepsit lefedem. Az elõmelegített, forró sütõbe tolom. Harminc percig párolom az ételt, ezután a fedõt leveszem, és pirosra pirítom a tetejét. Saláta és burgonya kívánkozik mellé.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre