Tojásos Stefánia szelet

default user icon

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 50 dkg darált sertéshús
  • 3 zsömle
  • 3 nyers tojás
  • 3 főtt tojás
  • 1 db vöröshagyma
  • ételízesítő
  • bors
  • pirospaprika

Elkészítés

    Elkészítés: A darált húst alaposan összegyúrjuk a tejbe áztatott, majd kifacsart zsömlével, a fűszerekkel, a nyers tojásokkal, az apróra vágott hagymával.

    Ezután egy kiolajozott őzgerinc alját beterítjük a hús egyharmadával, rásorakoztatjuk a főtt tojásokat, és betakarjuk a maradék hússal.

    Pici olajjal meglocsoljuk, forró sütőbe rakjuk, közepes lángon kb. 30 percig először fólia alatt, végül fólia nélkül pirosra sütjük.

Megjegyzés



Fotó: AS

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin