A karajt 4 vastagabb szeletre vágtam. Mindegyik szeletet félbe vágtam, de nem vágtam át. Kiklopfoltam, sóval meghintettem.
A lecsót elkészítettem. A finomra vágott hagymát az olajon megdinszteltem, rátettem a kisebb darabokra vágott kolbászt. Kicsit sütöttem, majd hozzáadtam a karikákra vágott paprikát, paradicsomot, zúzott fokhagymát. Ízesítettem sóval, borssal. A tojást felvertem és ráöntöttem, összesütöttem.
Hagytam teljesen kihűlni. A karajszelet egyik felére tettem a töltelékből, ráhajtottam a másik felét és paníroztam. Lisztbe, felvert tojásba, majd újból lisztbe forgattam.
Fedő alatt, felhevített étolajban, lassú tűznél kisütöttem.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre